Det är dags!

Godmorgon!

Bild 2016-02-19 kl. 11.28 #5 Bild 2016-02-19 kl. 11.29 #5

Veronika och Elin stöttar mig lite innan SM.

Nu är det bara några timmar kvar tills SM 2016 drar igång men innan jag ska tävla ska jag till skolan först. Det är fredag vilket betyder att lektionerna rullar på som vanligt. Jag hoppas att min dag i skolan inte kommer att påverka min prestation negativt.

Jag vill tacka alla som har stöttat mig ända fram till detta ögonblick! Mina bästa vänner i skolan Elin och Veronika som fått höra mig klaga varje dag om det ena och det andra. Utan er så skulle jag inte kunna träna och tävla så mycket som jag gör eftersom mina studier skulle fall pladask. Ni har hjälp mig så mycket och jag finner inga ord som kan beskriva min tacksamhet <3

Nu måste jag plugga vidare och jag återkommer senare om hur dagens tävling har gått.

Ha det bäst!

Kram Lina