SM 2015

Tjenixen!

Äntligen är SM 2015 över! Det har varit riktigt kul och vääääldigt långa dagar. Jag är imponerad av min egna kropp hur den har lyckats orka med 9 klasser på två dagar. Det handlar inte bara om att ställa upp i så många klasser som möjligt men utan att kunna prestera och ge resultat. Det har inte varit lätt. Jag har fått möta många duktiga utövare och har haft små marginaler i vissa klasser till segern.

Ã…rets SM resultat:

  • Junior Kata: Guld
  • Senior Kata: Brons
  • Junior Kumite +59: Guld
  • Lag Kata Junior: Guld
  • Lag Kata Senior: Guld
  • Lag Kumite Junior: Guld
  • Distrikts Lag Kata Junior: Guld
  • Distrikts Lag Kata Senior: Guld
  • Distrikts Lag Kumite Junior: Guld

Jag fick även en fin gåva utav domarkåren som utdelades av Javier Escalante och Peter Salberg för min medaljskörd som de tyckte var lite utöver det vanliga :) Tack tack!

Bilder från tävlingen kommer förhoppningsvis komma upp lite senare i veckan. Tack igen alla som har stöttat mig och mina sponsorer Svenska TV spel och BudoFitness. Nästa stop blir Nordiska Mästerskapen på Island som går nästa vecka!

Ha en bra dag!
Kram Lina